Zkuste mrknout na studium tradiční čínské medicíny v naší úžasné Shanti Academy!

POTKALI JSME TAKOVOU SKUPINU… Samé ženy. Stejný hotel. Na pozdravy neodpoví. Ani opakovaně. Vstupují do místa, kde máme program, a bez dovolení se „účastní“. Jsou zvláštní. Velmi. Pro mě je zvláštní, co se takové ženy v „hávech“ na těchto setkáních učí. Slušnost to není. A proto! V červnu 2019 nic takového na pobytu se mnou nečekejte! NEBUDU VÁS „BRÁT DO OBLAK“! NEBUDU VÁS ŠETŘIT! Ukážu vám roli našeho „slabšího“ pohlaví v historickém kontextu.

Ukážu vám, jak to s námi chudáci chlapi nemají ani trochu jednoduché. Dám vám nahlédnout do sebe samých, abyste tam (stejně jako já samozřejmě) našly ty potvory! Budeme si povídat o sexu, učit se uvolňovat kyčle, pracovat na třetí a čtvrté čakře, které souvisejí se vztahy k sobě a jiným. Žádná selanka! Zbožňované ženy se odhalí… a pochopí, proč se jim nedaří ve vztazích, jak jsme se historicky do tohohle průšvihu dostali/y, jestli máme šanci na nápravu a jak aspoň trochu vyrovnat tu naši šílenou celosvětovou „nadvládu“ (feministky odpustí, pro ně tento pobyt není). A která bude hodná, odveze si nejen znalosti a poznání, ale i cosi materiálního .
***
TAK. ROK PŘEDEM JSEM REKLAMU JEŠTĚ NEDĚLALA. Ale už mám dost těch rozevlátých sukní a vlasů bez hlubšího významu, her na „čarodějnice“ a duchovno. Pojďme společně na dřeň